پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سهم متقابل مردم و مسئولان در تحقق هوای پاک | سهم مشهد از هوای پاک، فقط ۱۴ روز از ابتدای سال تاکنون (۲۶ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۶۶۰۴
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۸
سهم متقابل مردم و مسئولان در تحقق هوای پاک | سهم مشهد از هوای پاک، فقط ۱۴ روز از ابتدای سال تاکنون (۲۶ دی ۱۴۰۲)
مسئول مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی مشهد به تشریح شاخص کلی کیفیت هوای مشهد از ابتدای سال تاکنون پرداخت و درخصوص اهمیت کیفیت هوا توضیحاتی ارائه کرد.

رضا اسماعیلی در آستانه روز ملی هوای پاک در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درخصوص عوامل آلودگی در مشهد، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع کیفیت هوا برای ما و شهروندان، یک روز در سال به نام هوای پاک نام‌گذاری شد که به سال ۷۴ به بعد برمی‌‎گردد. ۲۹ دی‌ماه به عنوان «روز  هوای پاک» و هفته پایانی دی ماه به عنوان «هفته هوای پاک» نام‌گذاری شده است که توجهات را به اهمیت کیفیت هوا زنده کند.

وی افزود: هر ساله شعاری از سوی محیط‌زیست کشور ابلاغ می‌شود که شعار امسال «هوای پاک، مسئول پاسخگو، شهروند مسئول» است که بار معنایی گسترده‌ای دارد و درواقع بیانگر این است که مسئولان در برابر آلودگی هوا باید پاسخگو باشند و از طرفی شهروندان باید در بهبود کیفیت هوا کمک کنند.

مسئول مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی مشهد ادامه داد: براساس لیست سیاهه انتشار آلایندگی‌های مشهد سهم منابع در آلودگی هوا مشخص است و در نتایج این طرح مشخص شده که ۶۴درصد آلودگی‌های مشهد مربوط به منابع متحرک از جمله خودروها، موتورسیکلت‌ها، اتوبوس‌ها و... است، ۳۴ درصد از آلودگی‌های این شهر مربوط به منابع ثابت مانند کارخانه‌ها، معادن شن و ماسه و... است. علاوه بر این دو منبع سیاهه انتشار آلایندگی‌ها مربوط به منابع داخلی است، برخی از آلودگی‌ها نتیجه منابع طبیعی از جمله ورود گردوغبار است که متاسفانه طی چند سال اخیر به دلیل خشکسالی و ... به کرات شاهد گردوغبار و افزایش ذرات معلق بوده‌ایم.

اسماعیلی درخصوص کانون‌های منابع طبیعی، عنوان کرد: کانون‌های منابع طبیعی و چشمه خیزش گردوغبار متفاوت است و نمی‌توان گفت که تمام گردوغبار و توده‌ها ناشی از منابع خارجی است. طبق بررسی‌های انجام شده نیمی از گردوغبار‌ها ناشی از کانون‌های داخلی است.

وی به تشریح شاخص کلی کیفیت هوای مشهد از ابتدای سال تاکنون پرداخت و گفت: مشهد از ابتدای سال تاکنون تنها ۱۴ روز هوای پاک داشته است. ۲۰۳ روز هوای قابل قبول، ۷۲ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس، ۹ روز ناسالم برای همه افراد و ۳ روز هم بسیار ناسالم بوده است.

مسئول مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد در پایان بیان کرد: کم بارشی‌ها باعث شده در سراسر منطقه سطح زمین کاملا خشک، بدون پوشش گیاهی و مستعد خیزش گردوغبار باشد به همین دلیل وزش باد شدید منجر به خیزش گردوغبار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->